Podeu llegir també el meu blog L'alcalde de Sant Andreu de la Barca

dilluns, 14 de gener del 2013

Propòsit d'aquest blog

La meva actuació pública com a metge, com a polític socialista, com alcalde, com a diputat provincial i de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, moltes vegades em suscita reflexions o tinc necessitat d'explicar situacions i fets.

Algunes vegades les persones expliquem les nostre vivèncie si reflexions mitjançant converses amb els amics, familiars o coneguts. En el cas del meu càrrec polític tinc l'ocasió de poder vehicular les actuacions i reflexions en altres mitjans, com editorials del butlletí municipal o discursos públics.

Aquest blog desitjaria que em permetés difondre amb un abast més gran, per mitjans telemàtics, algunes de les actuacions que visc i reflexions que m'assalten i que voldria compartir.

El diàleg i la comunicació son cada cop més necessaris. Cada cop més hi ha més necessitat que el contacte entre els ciutadans i els responsables polítics de les diferents administracions sigui el més fluid possible, constant i sense interferències. Això és el que vol fer aquest blog.

Espero que aquest mitjà ajudi a escurçar la distància (que a vegades sembla abismal!) entre les persones, entre els professionals i  polítics i les seves actuacions i els ciutadans lectors d'aquest blog.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada